Her vil komme vigtige oplysninger fra Bestyrelsen, som du kan have brug for.

 

Affaldsstativerne er kun til køkkenaffald. Når I kan slæbe nyindkøbte ting og sager med i haverne, kan I også tage pap, plastik og emballage med hjem. Det må absolut ikke smides ved toiletterne, bare fordi det ikke kan proppes i skralde stativerne. Gør du det alligevel belønnes det med et gebyr på kr. 500,00

Genbrugspladsen er åben alle lørdage mellem 10:00 & 12:00, hvor du kan aflevere dit affald, ikke køkkenaffald. Ordningen er til for de medlemmer der ikke har mulighed for selv at køre på den kommunale genbrugsstation med affald. Poser og sække skal tømmes.

Husk at frakoble din haveslange, på din vandhane, efter endt brug.

Rygning på toiletterne er naturligvis strengt forbudt!                                

Hvor der er kæde og stolpe afspærring må der ikke parkeres, de skal fungere som rednings vej, for bl.a. ambulancer, brand mm.  Parallel parkering langs grusvejene er ikke tilladt.    

Der køres alt for stærkt på foreningens områder, husk at du har skrevet under på at du og dine gæster vil overholde N/F Råmosens ordensregler, hvor der bl.a. står at den maksimale tilladte hastighed på foreningens område max er 15 km. i timen.

Foreningen har indkøbt berørings frie sprit dispenser, der vil i den kommende tid, blive sat en op hvert på toilet.

Trailere uden nummerplade og trailere der ikke er registreret på kontoret, vil nu blive fjernet fra N/F Råmosens område.