Her vil komme vigtige oplysninger fra Bestyrelsen, som du kan have brug for.

       

 

 

 

 

Efterlysning

 

Har du set denne gravemaskine, den har været forbi på parkeringspladsen ved vej 50, Lørdag aften kl. 20:56 maskinen har her fået fjernet GPS trackeren 

Har du oplysninger eller har du set en mørk varevogn, med trailern og gravemaskinen på kan du kontakte:

 

Cathrine Petersen 

CC Maskinudlejning

Tlf. 2887 1068

Mail. CCmaskinudlejning@outlook.dk

😠

Efterlysning !

Er der nogen der har set hvem der har sat denne campingvogn i afd. B, eller hvor den kommer fra, bedes i kontakte bestyrelsen.  

 

 

 

 

 

 

 

Krav om indelukning/overdækning af fjerkræ og andre fugle i fangenskab 

Som følge af forhøjet trusselsniveau for fugleinfluenza indfører Fødevaretsyrelsen fra den 6. november krav om midlertidig indelukning eller overdækning af fjerkræ og andre fugle i fangenskab.

 

 

 https://www.foedevarestyrelsen.dk/Leksikon/Sider/Fugleinfluenza_den_aktuelle_situation.aspx

 

 

 

Rygning ! 👎

Vi skal hermed gøre alle opmærksom på, at det er strengt forbudt at ryge på N/F Råmosens toiletter.

 

     Tyveri – hærværk!

Vi er groft sagt udsat for to typer indbrud og hærværk. Det ene virker som nogle småt begavede personer der bare ødelægger døre og vinduer, og stort set intet får med sig. 

Det andet er lidt mere planlagt, hvor man sonderer området, og finder et sted at gemme deres bil, laver op til flere flugt veje, for transport af de stjålne ting.

Frist ikke tyven, fjern let omsættelige ting, samt øl og spiritus. Fjern værktøj der kan bruges som brækjern. Lad ikke din trillebør stå fremme, lås den fast eller skru hjulet af. Vi har set det mange gange, tyvene finder en trillebør i en have, bruger den til transport af de stjålne ting, ned til deres biler.

🤔

Hold øje med dit og din nabos hus/skur. Se efter om der mangler låse, kæder og sten m.m. ved afspærringerne. Kan vi holde bilerne ude af vores område, vil det sandsynligvis begrænse indbruddene.

Når i kommer i hjem fra byen, rund P. pladserne, for at stresse tyvene, se efter om der er tegn på kørsel gennem afspærringen, skriv nummeret ned hvis der holder biler som du ikke kender. Har du haft indbrud, meld det altid til politiet, forsikring og bestyrelsen.

👍

Når der sker ting som ovenstående prøver bestyrelsen at få kontakt til dem det er gået udover, mange af jer har vi ikke tlf. numre på, af den ene eller anden grund. Gør jer selv en tjeneste, de af jer der har adgang til mail, tilmeld jer på vores hjemmeside under kontakt Råmosen, så får i automatisk en mail fra os når der er nyt.


          

  Affald og Rotter!

Gør det svært at finde føde for rotten, kast ikke foder til fuglene på jorden, efterlad ikke køkken affald og andre spiselige ting som rotten kan få fat i, kager og brød som ikke er i metalkasser osv. 


  

Tyveri fra vores haver.

Der har været tyveri af nye frugttræer i vores haver, senest inden for de sidste 2 uger i afd. D, i den gamle fjerkræskoloni, er der stjålet et figentræ på ca. 1,2 m. Bestyrelsen vil på det kraftigste opfordre til, hvis du ved noget om det at ringe til formanden på tlf. 2426 1028, eller send en mail. Det er naturligvis strengt forbudt at gå ind i andre folks haver og grave træer og planter op. Det vil medføre omgående eksklusion fra N/F Råmosen.